Taie dovleceii, vânăta, roșiile și ardeiul. Pune legumele pe grătarul încins împreună cu ceapa, cățeii de usturoi și rumenește-le pe fiecare parte.
Fierbe orezul sălbatic în 450 ml de apă în care ai presărat o linguriță rasă cu sare de mare. Amestecă doar spre sfârșit, când orezul a absorbit toată apa. Dă-l deoparte și presară puțin cimbru sau oregano uscat. Aerează-l cu o furculiță.
Servește orezul sălbatic împreună cu legumele coapte pe grătar, felii subțiri de ardei iute, zeamă de lămâie sau sos de soia (opțional).
Poza principala
Galerie foto
150 g orez sălbatic
1 vânătă
2 dovlecei
2 roșii
1 ardei gras roșu
2 căței de usturoi
½ ceapă
1 ardei iute
1-2 tulpini apio
rucola
zeamă de lămâie
cimbru/oregano
sos de soia (opțional)
sare
Ideală pentru o cină relaxată în compania celor dragi. Un preparat de post gustos și plin de vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu