Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu orez salbatic si legume pe gratar
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu orez salbatic si legume pe gratar

Taie dovleceii, vânăta, roșiile și ardeiul. Pune legumele pe grătarul încins împreună cu ceapa, cățeii de usturoi și rumenește-le pe fiecare parte. 

Fierbe orezul sălbatic în 450 ml de apă în care ai presărat o linguriță rasă cu sare de mare. Amestecă doar spre sfârșit, când orezul a absorbit toată apa. Dă-l deoparte și presară puțin cimbru sau oregano uscat. Aerează-l cu o furculiță.

Servește orezul sălbatic împreună cu legumele coapte pe grătar, felii subțiri de ardei iute, zeamă de lămâie sau sos de soia (opțional).

Poza principala

salata_cu_orez_salbatic_mica.jpg

150 g orez sălbatic

1 vânătă

2 dovlecei

2 roșii

1 ardei gras roșu

2 căței de usturoi

½ ceapă

1 ardei iute 

1-2 tulpini apio

rucola

zeamă de lămâie

cimbru/oregano

sos de soia (opțional)

sare

Ideală pentru o cină relaxată în compania celor dragi. Un preparat de post gustos și plin de vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.