Aperitive, salate, sosuri

Salata cu orez salbatic si legume pe gratar

Taie dovleceii, vânăta, roșiile și ardeiul. Pune legumele pe grătarul încins împreună cu ceapa, cățeii de usturoi și rumenește-le pe fiecare parte. 

Fierbe orezul sălbatic în 450 ml de apă în care ai presărat o linguriță rasă cu sare de mare. Amestecă doar spre sfârșit, când orezul a absorbit toată apa. Dă-l deoparte și presară puțin cimbru sau oregano uscat. Aerează-l cu o furculiță.

Servește orezul sălbatic împreună cu legumele coapte pe grătar, felii subțiri de ardei iute, zeamă de lămâie sau sos de soia (opțional).

Poza principala

salata_cu_orez_salbatic_mica.jpg

150 g orez sălbatic

1 vânătă

2 dovlecei

2 roșii

1 ardei gras roșu

2 căței de usturoi

½ ceapă

1 ardei iute 

1-2 tulpini apio

rucola

zeamă de lămâie

cimbru/oregano

sos de soia (opțional)

sare

Ideală pentru o cină relaxată în compania celor dragi. Un preparat de post gustos și plin de vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE