- Fierbe ouăle timp de 10 minute la foc mic.
- Într-o tigaie, adaugă uleiul aromat cu usturoi.
- Pune baconul și prăjește-l timp de 5 minute.
- Într-un bol de salată, rupe frunzele în bucăți. Dacă nu ai salată poți folosi rucola sau baby spanac.
- Când baconul este gata, scoate-l pe o farfurie în care ai pus hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de grăsime.
- Decojește ouăle și taie-le în sferturi apoi adaugă-le peste salată.
- În tigaia în care s-a prăjit baconul, adaugă oțetul și muștarul.
- Amestecă bine și toarnă sosul peste salată.
- Presară bucățile de bacon și servește cu pătrunjel tocat.
Credit Foto: Fotolia/ M.studio
Poza principala
- 6 oua
- 1 căpățână salată creață sau iceberg
- 1 lingură ulei aromat cu usturoi
- 150 g bacon
- 1 linguriță muștar
- 4 linguri oțet de cidru
- 1 legătură pătrunjel
O salată pe cât de simplă pe atât de gustoasă și sățioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu