Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu ou si bacon
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu ou si bacon

  1. Fierbe ouăle timp de 10 minute la foc mic.
  2. Într-o tigaie, adaugă uleiul aromat cu usturoi. 
  3. Pune baconul și prăjește-l timp de 5 minute.
  4. Într-un bol de salată, rupe frunzele în bucăți. Dacă nu ai salată poți folosi rucola sau baby spanac.
  5. Când baconul este gata, scoate-l pe o farfurie în care ai pus hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de grăsime.
  6. Decojește ouăle și taie-le în sferturi apoi adaugă-le peste salată.
  7. În tigaia în care s-a prăjit baconul, adaugă oțetul și muștarul.
  8. Amestecă bine și toarnă sosul peste salată.
  9. Presară bucățile de bacon și servește cu pătrunjel tocat.

  Credit Foto: Fotolia/ M.studio

Poza principala

salata_ou_bacon.jpg

  • 6 oua
  • 1 căpățână salată creață sau iceberg
  • 1 lingură ulei aromat cu usturoi
  • 150 g bacon
  • 1 linguriță muștar
  • 4 linguri oțet de cidru
  • 1 legătură pătrunjel
O salată pe cât de simplă pe atât de gustoasă și sățioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.