- Se curăță și se spală salatele. Eliminați excesul de apă din salate apoi rupeți frunzele în bucăți.
- Separat fierbeți ouăle timp de 4-5 minute.
- Transferați-le într-un bol cu apă rece, apoi curățați-le și tăiați-le în jumătate.
- Feliați ridichile cât mai fin.
- Pentru vinegretă amestecați toate ingredientele într-un castron. Potriviți gustul cu sare și piper.
- Stropiți salata cu vinegreta preparată.
- Pe jumătațile de ou, așezați puțină maioneză și icre de manciuria.
- Adăugați ouăle în salată și serviți cu pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 1 lollo rosa
- 1 salată verde
- 50 g năsturel
- 12 ouă de prepeliță
- 4 ridichi
- 4 linguri maioneză
- 4 linguri icre de manciuria
- câteva fire creson
Pentru vinegretă:
- 3 linguri ulei din sâmburi de struguri
- 1-2 linguri suc lămâie
- 1 vârf cuțit muștar Dijon
- sare
- piper măcinat
- 1/4 linguriță zahăr
Ouăle de prepeliță sunt o sursă de proteină de calitate, perfecte pentru a fi adăugate în salată.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu