Aperitive, salate, sosuri

Salată cu pepene roșu, roșii și feta

Grecia, vară, soare, caniculă, calorii puține și mult gust! Nicio zi fără pepene, acum este momentul.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Salată cu pepene roșu

Ingrediente:

  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 1 linguriță oțet din vin roșu
  • 1/4 linguriță fulgi chilli
  • 2 lingurițe mentă tocată
  •  4 roșii tocate cuburi
  • 500 g pepene roșu, tăiat în bucăți
  • 200 g brânză feta mărunțită

Modalitate de preparare:

  1. Preparați mai întâi dressingul amestecând uleiul, oțetul, fulgii de chilli și menta tocată, împreună cu sare.
  2. Combinați roșiile și pepenele într-un bol.
  3. Stropiți cu dressingul preparat și lăsați deoparte pentru 10 minute.
  4. Presărați feta înainte de servire.
  5. Pentru mai multă culoare, se pot adăuga frunze de rucola/baby spanac sau semințe de susan.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE