Grecia, vară, soare, caniculă, calorii puține și mult gust! Nicio zi fără pepene, acum este momentul.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Salată cu pepene roșu
Ingrediente:
- 2 lingurițe ulei măsline
- 1 linguriță oțet din vin roșu
- 1/4 linguriță fulgi chilli
- 2 lingurițe mentă tocată
- 4 roșii tocate cuburi
- 500 g pepene roșu, tăiat în bucăți
- 200 g brânză feta mărunțită
Modalitate de preparare:
- Preparați mai întâi dressingul amestecând uleiul, oțetul, fulgii de chilli și menta tocată, împreună cu sare.
- Combinați roșiile și pepenele într-un bol.
- Stropiți cu dressingul preparat și lăsați deoparte pentru 10 minute.
- Presărați feta înainte de servire.
- Pentru mai multă culoare, se pot adăuga frunze de rucola/baby spanac sau semințe de susan.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu