Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată cu pepene roșu, roșii și feta
Aperitive, salate, sosuri

Salată cu pepene roșu, roșii și feta

Grecia, vară, soare, caniculă, calorii puține și mult gust! Nicio zi fără pepene, acum este momentul.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Salată cu pepene roșu

Ingrediente:

  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 1 linguriță oțet din vin roșu
  • 1/4 linguriță fulgi chilli
  • 2 lingurițe mentă tocată
  •  4 roșii tocate cuburi
  • 500 g pepene roșu, tăiat în bucăți
  • 200 g brânză feta mărunțită

Modalitate de preparare:

  1. Preparați mai întâi dressingul amestecând uleiul, oțetul, fulgii de chilli și menta tocată, împreună cu sare.
  2. Combinați roșiile și pepenele într-un bol.
  3. Stropiți cu dressingul preparat și lăsați deoparte pentru 10 minute.
  4. Presărați feta înainte de servire.
  5. Pentru mai multă culoare, se pot adăuga frunze de rucola/baby spanac sau semințe de susan.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.