Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu pui si capsune
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu pui si capsune

  1. Preparați un dressing din uleiul de măsline și sucul de portocală. 
  2. Condimentați cu sare și piper.
  3. Adăugați turmeric.
  4. Puneți carnea în acest amestec și lăsați-o la rece să se aromatizeze pentru 30 minute.
  5. Într-o tigaie de tip grill, puneți carnea să se frigă. 
  6. Când este gata, tăiați-o fâșii subțiri. 
  7. Într-un bol adăugați salata împreună cu capșunele. 
  8. Presărați fâșiile de carne și restul de salată deasupra.
  9. Adăugați migdalele tocate.
  10. Serviți cu muștar boabe și brânză feta.

 Credit Foto: Fotolia/ timolina

 

Poza principala

salata_rucola_pui_si_capsune.jpg

  • 600 g piept pui 
  • 500 g mix salată ( rucola, baby spanac) 
  • 300 g căpșune proaspete
  • 100 g migdale
  • 200 g brânză feta
  • sare 
  • piper cayenne 
  • 1 linguriță turmeric
  • 4 linguri ulei măsline
  • 6 linguri suc portocală
  • 2 lingurțe muștar boabe
Din categoria salatelor inedite, vă propunem o combinație aromată căreia nu ii puteți rezista.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.