- Preparați un dressing din uleiul de măsline și sucul de portocală.
- Condimentați cu sare și piper.
- Adăugați turmeric.
- Puneți carnea în acest amestec și lăsați-o la rece să se aromatizeze pentru 30 minute.
- Într-o tigaie de tip grill, puneți carnea să se frigă.
- Când este gata, tăiați-o fâșii subțiri.
- Într-un bol adăugați salata împreună cu capșunele.
- Presărați fâșiile de carne și restul de salată deasupra.
- Adăugați migdalele tocate.
- Serviți cu muștar boabe și brânză feta.
Credit Foto: Fotolia/ timolina
Poza principala
- 600 g piept pui
- 500 g mix salată ( rucola, baby spanac)
- 300 g căpșune proaspete
- 100 g migdale
- 200 g brânză feta
- sare
- piper cayenne
- 1 linguriță turmeric
- 4 linguri ulei măsline
- 6 linguri suc portocală
- 2 lingurțe muștar boabe
Din categoria salatelor inedite, vă propunem o combinație aromată căreia nu ii puteți rezista.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu