- Condimentati pieptul de pui cu sare și piper.
- Acoperiți carnea cu o hârtie de copt, bateți și aplatizați puiul cu un făcăleț pentru a obține o grosime de 1,5 cm.
- Asezați carnea în tigaia încinsă împreună cu ciupercile tăiate în jumătăți.
- Prăjiți 4-5 minute pe fiecare parte până când se prăjește uniform.
- Tocați ceapa verde și jumătate din ardeiul roșu.
- Într-o altă tigaie, puneți semințele de muștar, cele de chimion și 2 linguri de ulei.
- Adăugați ceapa verde și ardeiul.
- Adăugați lintea fiartă, roșia tocată și oțetul din vin.
- Condimentați cu sare și piper.
- Lăsați 5-7 minute totul pe foc.
- Pregătiți dressingul într-un blender în care ați adăugat coriandru împreună cu zeama de la 1 lămâie, iaurtul, alunele caju și curcuma.
- Mixați până la omogenizare.
- Pe un platou așezați frunzele de rucola, turnați amestecul de linte.
- Adăugați castravetele și morcovul răzuite în prealabil și ciupercile.
- Feliați pieptul de pui.
- Serviți cu dressingul de iaurt și brânză feta mărunțită.
- Dacă mai este nevoie, stoarceți după gust zeamă de lămâie.
- Serviți cu crutoane.
Credit Foto: Fotolia/ Martin Turzak
Poza principala
- 400 g piept pui
- 4 ciuperci champignon
- 4 fire ceapă verde
- 1 ardei roșu iute
- 1 linguriță semințe muștar
- jumătate linguriță semințe chimion
- 250 g linte fiartă
- 1 roșie
- oțet din vin roșu
- 1 legătură coriandru
- 2 lămâi
- 4 linguri iaurt degresat
- 1 lingură caju
- 1 linguriță pudră turmeric
- 200 g rucola
- jumătate castravete
- 1 morcov
- 30 g brânză feta
Vă invităm să pregătiți o salată sățioasă, compusă din linte, piept de pui, rucola și alte legume colorate.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu