Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu rata crocanta
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu rata crocanta

  1. Tăiați rața în cubulețe de 1 cm. 
  2. Condimentați-o cu sare, piper și amestecul de 5 condimente.
  3. Puneți carnea în tigaia încinsă în care ați adăugat 1 lingură cu ulei de măsline.
  4. Amestecați frecvent.
  5. Pe un platou așezați frunzele de salată iceberg.
  6. Tocați mărunt ardeiul iute și ceapa verde.
  7. Când rața devine aurie, scurgeți excesul de grăsime și adăugați ardeiul iute, ceapa, alunele caju și semințele de susan.
  8. Amestecați frecvent.
  9. Stropiți rața cu miere și cu sucul de la 1 lămâie verde.
  10. Mențineți pe foc până când rața este gătită.
  11. Tăiați brânza vegetală tofu în bucăți. 
  12. Adăugați-le peste salată, împreună cu ridichile, frunzele de creson și frunzele de coriandru.
  13. Așezați rața și stropiți cu suc de lămâie verde.

 Credit Foto: Fotolia/ piotrszczepanek

Poza principala

rata_crocanta.jpg

  • 400 g piept rață
  • 1 linguriță cu vârf amestec 5 condimente
  • ulei măsline
  • 1 ardei iute roșu 
  • 2 cepe verzi
  • 50 g alune caju
  • 2 linguri semințe susan
  • 1 linguriță miere
  • 2 căpățâni salată iceberg
  • 1 lingură ulei din semințe susan
  • 4 lămâi verzi
  • 1 cățel usturoi
  • 400 g tofu 
  • 6-7 ridichi mici
  • 5 crenguțe coriandru
  • 1 casoletă creson
  • sos dulce chilli 
Pregătește o salată elegantă și rafinată cu rață crocantă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.