- Tăiați rața în cubulețe de 1 cm.
- Condimentați-o cu sare, piper și amestecul de 5 condimente.
- Puneți carnea în tigaia încinsă în care ați adăugat 1 lingură cu ulei de măsline.
- Amestecați frecvent.
- Pe un platou așezați frunzele de salată iceberg.
- Tocați mărunt ardeiul iute și ceapa verde.
- Când rața devine aurie, scurgeți excesul de grăsime și adăugați ardeiul iute, ceapa, alunele caju și semințele de susan.
- Amestecați frecvent.
- Stropiți rața cu miere și cu sucul de la 1 lămâie verde.
- Mențineți pe foc până când rața este gătită.
- Tăiați brânza vegetală tofu în bucăți.
- Adăugați-le peste salată, împreună cu ridichile, frunzele de creson și frunzele de coriandru.
- Așezați rața și stropiți cu suc de lămâie verde.
Credit Foto: Fotolia/ piotrszczepanek
Poza principala
- 400 g piept rață
- 1 linguriță cu vârf amestec 5 condimente
- ulei măsline
- 1 ardei iute roșu
- 2 cepe verzi
- 50 g alune caju
- 2 linguri semințe susan
- 1 linguriță miere
- 2 căpățâni salată iceberg
- 1 lingură ulei din semințe susan
- 4 lămâi verzi
- 1 cățel usturoi
- 400 g tofu
- 6-7 ridichi mici
- 5 crenguțe coriandru
- 1 casoletă creson
- sos dulce chilli
Pregătește o salată elegantă și rafinată cu rață crocantă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu