1.Taie ceapa julien și dă rucola sub un jet de apă rece.
2.Rumenește semințele de in și nuca într-o tigaie, dar fără să le arzi.
3.Amestecă într-un borcănel oțetul balsamic, uleiul și un praf de sare.
4.Pune rucola și ceapa într-un castron, toarnă deasupra amestecul de oțet.
5.Presară deasupra brânza de capră sfărâmată, felii de cășuni, nucile răcorite și servește de-ndată.
Truc. Dacă-ți lăcrimează ochii, pune ceapa înainte de a o tăia într-un vas cu apă rece în care ai dizolvat o lingură cu sare.
Poza principala
Galerie foto
1 cutie cu rucola
¼ ceapă roșie
200 g căpșuni
100 g brânză de capră
nuci
1 lingură cu oțet balsamic
2 linguri cu ulei de măsline
semințe de in
sare
Salata cu rucola, căpșuni, seminte și brânza de capră, stropită cu puțin oțet balsamic, este un deliciu.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu