Aperitive, salate, sosuri

Salata cu sfecla si pere

  1. Fierbe sfecla roșie iar când aceasta este gata taie-o în bucăți potrivite de aproximativ 2 cm.
  2. Taie perele în bucăți și păstrează câteva felii pentru decor.
  3. Adaugă brânza tăiată în cuburi. 
  4. Pune toate ingredientele într-un castron. 
  5. Condimenteză cu sare și piper după gust.
  6. Adaugă mierea, sucul de lămâie și uleiul. 
  7. Servește cu pătrunjel tocat și mix de semințe după preferințe.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

salata_sfecla_branza_capra_pere.jpg

  • 2 sfecle
  • 150-200 g brânză capră
  • 2 pere 
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 1 lingură miere albine
  • 1 lingură suc lămâie
  • 3 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper 
  • 4 linguri semințe
Pregătește această salată direct în casoleta pentru birou și vei avea parte de un prânz sănătos.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE