- Fierbe sfecla roșie iar când aceasta este gata taie-o în bucăți potrivite de aproximativ 2 cm.
- Taie perele în bucăți și păstrează câteva felii pentru decor.
- Adaugă brânza tăiată în cuburi.
- Pune toate ingredientele într-un castron.
- Condimenteză cu sare și piper după gust.
- Adaugă mierea, sucul de lămâie și uleiul.
- Servește cu pătrunjel tocat și mix de semințe după preferințe.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 2 sfecle
- 150-200 g brânză capră
- 2 pere
- 1 lingură pătrunjel tocat
- 1 lingură miere albine
- 1 lingură suc lămâie
- 3 linguri ulei măsline
- sare
- piper
- 4 linguri semințe
Pregătește această salată direct în casoleta pentru birou și vei avea parte de un prânz sănătos.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu