Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu sfecla rosie, fasole verde si mar
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu sfecla rosie, fasole verde si mar

  1. Combinați toate ingredientele într-un bol și amestecați. 
  2. Lăsați vasul la rece pentru 1 oră înainte de servire.
  3. Pentru o variantă mai fresh a acestei rețete, cumpărați sfecla și fasolea verde crude, fierbeți sau gătiți la abur până când se înmoaie și serviți imediat.

  Credit Foto: Fotolia/ dream79

Poza principala

salata_sfecla_mar_si_fasole_verde.jpg

  • 225 g sfeclă roșie fiartă și scursă de excesul de apă
  • 400 g fasole verde la borcan
  • 1 măr, tăiat cuburi
  • 1 linguriță ulei măsline
  • 2 linguri oțet de cidru de mere
Salatele colorate sunt întotdeauna o alegere sănătoasă și gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.