Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu sfecla rosie marinata
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu sfecla rosie marinata

Foto
Thinkstock/ getty images
Sfeclă marinată, un preparat ce poate fi consumat ca atare sau ca garnitură.
salata_sfecla_rosie_marinata.jpg

Dificultate : ușor

Timp de preparare: mediu

Porții: 4

Ingrediente:

  • 450 g sfeclă în vid 
  • 4 linguri ceapă roșie, tăiată cubulețe
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 1 linguriță muștar
  • 4 linguri apă
  • 4 linguri oțet din vin alb

 Modalitate de preparare:

  1. Într-un bol amestecați sfecla roșie feliată împreună cu ceapa roșie.
  2. Într-o cratiță combinați zahărul, muștarul și apa. 
  3. Mențineți pe foc mic până la dizolvarea completă.
  4. Adăugați oțetul, iar când atinge punctul de fierbere îndepărtați de pe sursa de foc și lăsați să se răcească.
  5. Turnați amestecul peste sfeclă și lăsați la frigider pentru un timp de 4-6 ore.
  6. Lăați preparatul să ajungă la temperatura camerei și serviți.
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE