Foto
Thinkstock/ getty images
Sfeclă marinată, un preparat ce poate fi consumat ca atare sau ca garnitură.

Dificultate : ușor
Timp de preparare: mediu
Porții: 4
Ingrediente:
- 450 g sfeclă în vid
- 4 linguri ceapă roșie, tăiată cubulețe
- 4 linguri zahăr pudră
- 1 linguriță muștar
- 4 linguri apă
- 4 linguri oțet din vin alb
Modalitate de preparare:
- Într-un bol amestecați sfecla roșie feliată împreună cu ceapa roșie.
- Într-o cratiță combinați zahărul, muștarul și apa.
- Mențineți pe foc mic până la dizolvarea completă.
- Adăugați oțetul, iar când atinge punctul de fierbere îndepărtați de pe sursa de foc și lăsați să se răcească.
- Turnați amestecul peste sfeclă și lăsați la frigider pentru un timp de 4-6 ore.
- Lăați preparatul să ajungă la temperatura camerei și serviți.
Facebook Comments
Adaugă comentariu