1. Feliază carnea de pui (sau curcan) și bate-o cu ciocanul de șnițele. Sărează și piperează, trece-le prin făină, ou bătut, apoi prin pesmet. Prăjește-le în ulei încins și scoate-le pe un șervet de hârtie.
2. Rumenește într-o tigaie o mână de muguri de pin, apoi feliile de șuncă. Lasă-le să se răcorească.
3. Pentru sos, sfărâmă peștele cu furculița, apoi încorporează maioneza, iaurtul și zeamă de lămâie după gust.
4. Rupe salata într-un castron, adaugă șnițelele și feliile de șuncă tăiate potrivit, mugurii de pin și fâșii de mozzarella. Servește salata cu snitel crocant de pui cu sos deasupra.
Poza principala
Galerie foto
Salată cu șnițel crocant de pui este un preparat simplu si foarte gustos..
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu