Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată cu sos de iaurt
Aperitive, salate, sosuri

Salată cu sos de iaurt

1.Curăţă cartofii și morcovii și pune-i la fiert în apă cu puţină sare. Când s-au fiert, scurge apa și lasă-i la răcit.

2.Pregătește sosul. Fierbe un ou și amestecă gălbenușul fiert cu cel nefiert, adaugă muștarul și pasează, apoi toarnă ulei treptat. La final pune iaurtul, linguriţă cu linguriţă, și sare.

4.Dă porumbul printr-un jet de apă, pune-l apoi într-un castron adânc.  Curăţă castravetele de coajă și toacă-l în cubuleţe,  la fel procedează cu cartofii și morcovii fierţi. Taie la fel șunca și roșiile. 

5.Amestecă totul cu sosul de iaurt,  potrivește de sare și dă la frigider o jumătate de oră înainte s-o servești.

 

Salată de cartofi cu sos de iaurt

Poza principala

salata_cu_sos_de_iaurt__fotolia_31468520_subscription_xl.jpg_c_minadezhda_-_fotolia.com_mica.jpg

2 cartofi

250 g șuncă

2 morcovi

100 g porumb din conservă

1 castravete mare

2 roșii

2 ouă

1 lingură cu muștar

100 ml iaurt

150 ml ulei

sare

 

Salata cu cartofi si sos de iaurt

Usoara si gustoasa, salata cu sos de iaurt este perfecta pentru pachetul de la serviciu.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE