1.Curăţă cartofii și morcovii și pune-i la fiert în apă cu puţină sare. Când s-au fiert, scurge apa și lasă-i la răcit.
2.Pregătește sosul. Fierbe un ou și amestecă gălbenușul fiert cu cel nefiert, adaugă muștarul și pasează, apoi toarnă ulei treptat. La final pune iaurtul, linguriţă cu linguriţă, și sare.
4.Dă porumbul printr-un jet de apă, pune-l apoi într-un castron adânc. Curăţă castravetele de coajă și toacă-l în cubuleţe, la fel procedează cu cartofii și morcovii fierţi. Taie la fel șunca și roșiile.
5.Amestecă totul cu sosul de iaurt, potrivește de sare și dă la frigider o jumătate de oră înainte s-o servești.
2 cartofi
250 g șuncă
2 morcovi
100 g porumb din conservă
1 castravete mare
2 roșii
2 ouă
1 lingură cu muștar
100 ml iaurt
150 ml ulei
sare
Adaugă comentariu