Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata cu sos de oua
Aperitive, salate, sosuri

Salata cu sos de oua

1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare și amesteca-le cu smântâna și hreanul. Potrivește gustul de sare și lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele.

2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete și repartizeaza-i în patru pahare

3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche și castravete. Toarna sosul rece și servește cu jumatati de ou fiert.

 

Salata cu dressing cremos

Poza principala

salata_mica.jpg

3 cartofi

1 ardei gras

1 castravete

1 legatura de ridichii

pentru sos:

6 oua

250 g smântâna

1 lingurița cu hrean ras

sare

Salată cu fileuri de pește

O salată suprinzătoare, binevenită în orice moment al zilei..
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.