1. Fierbeti sparanghelul in apa pentru 2 minute, apoi scurgeti bine si clatiti sub apa rece.
2. Pentru dressing: Amestecati toate ingredientele.
3. Incalziti uleiul intr-o tigaie. Adaugati baconul si prajiti pentru 4-5 minute pana se rumeneste. Puneti si ciupercile si caliti inca 4-5 minute sau pana cand acestea sunt usor aurii.
4. Adaugati si sparanghelul in tigaie pentru a-l incalzi putin impreuna cu rucola. Amestecati cu mare parte din dressing si mai lasati inca 1 minut pe foc.
5. Serviti salata calda cu dressingul ramas deasupra.
250g sparanghel
2 linguri de ulei floarea soarelui
4 felii bacon afumat
100g ciuperci, taiate
75-100g ruccola
Dressing:
3 linguri ulei de masline
1 lingura otet balsamic
1 lingura mustar frantuzesc
1 lingurita zahar
sare si piper
Adaugă comentariu