1. Taiati cartofii pe jumatate si inabusiti-i intr-o oala, in zeama de legume, pentru 9-10 minute. Adaugati sparanghelul si fasolea verde si fierbeti inca 3-4 minute pana cand cartofii sunt moi, iar zeama s-a evaporat pe jumatate. Scurgeti legumele intr-un bol.
2. Pentru dressing: Incalziti uleiul intr-o tigaie mica, adaugati ceapa verde si caliti-o pentru un minut sau pana incepe sa se inmoaie.
3. Turnati dressingul cald in bolul cu legumele si amestecati cu mainile. Rupeti bucatele de branza si puneti-le pe deasupra salatei, alaturi de frunzele de menta.
300 g cartofi noi mici, spalati
600 ml zeama de legume, calda
200 g sparanghel
150 g fasole verde
100 g branza de capra
12 frunze mici de menta
Pentru dressing:
2 linguri ulei de masline
4 cepe verzi, taiate
Adaugă comentariu