Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată cu ton, legume și orez
Aperitive, salate, sosuri

Salată cu ton, legume și orez

1.Fierbe orezul în apă cu sare. Când este gata scurge-l de apă și adaugă un praf de sare, piper și jumătate din unt. Amestecă ușor.

2.Trage legumele în tigaia în care ai încins untul rămas. Lasă-le să se răcească. Taie mărunt ceapa.

3.Pune legumele, tonul scurs, caperele și ceapa peste orez. Prepară un dressing din ulei de măsline, oțet balsamic după gust, sare și piper și toarnă-l peste salata de orez cu legume și ton.

4.Servește imediat pe pat de frunze de salată.

 

Sugestie. Folosește cuș-cuș (înmuiat pentru un sfert de oră într-o vinegretă) în loc de orez. Salata este la fel de sățioasă, dar va avea un gust mai puternic.

credit foto: © Lsantilli – Fotolia.com

 

Paste cu ton si sos de rosii

Poza principala

salata_cu_ton_fotolia_56744274_subscription_xxl.jpg_c_lsantilli_-_fotolia.com_mica.jpg

150 g orez

1 cutie mare cu ton bucăți

1-2 linguri cu măsline feliate

1 cutie cu amestec mexican de legume (mazăre, porumb, ardei gras)

1 lingură cu capere

2 lingurițe cu unt

1-2 fire de ceapă

ulei de măsline

frunze de salată

oțet balsamic

sare

piper

 

Cuiburi de paste cu ton

Fie că o pregătești repede la serviciu, fie pentru cina din această seară, salata cu ton, legume și orez este la fel de delicioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.