1. Încălzește uleiul într-un wok. Adaugă ghimbirul ras și usturoiul și toarnă sosul de soia și apa înainte ca usturoiul să se caramelizeze.
2. Pune zahărul, amestecă până ce se dizolvă și lasă pe foc 2-3 minute. Dă sosul deoparte. Taie carnea de vită în fâșii foarte subțiri și presară amidonul. Amestecă foarte bine și lasă vreo zece minute. Încinge ulei într-o tigaie și prăjește rapid carnea. După un minut, adaugă ardeiul feliat.
3. Pune amestecul de carne, ardei și sos pe pat de valeriană, rucola și semințe de pin. Peste aceasta salata cu valerina si vita presară câteva crutoane.
500 g carne de vită
300 g frunze de valeriană
2 linguri cu amidon
1 ardei gras roşu
semințe de pin
rucola
crutoane
ulei
pentru sos
2 linguriţe cu ulei
1/2 linguriță cu ghimbir ras
1 cățel de usturoi zdrobit
100 ml sos de soia
100 ml apă
2-3 linguriţe cu zahăr brun
Adaugă comentariu