Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată cu valeriană și vită
Aperitive, salate, sosuri

Salată cu valeriană și vită

1. Încălzește uleiul într-un wok. Adaugă ghimbirul ras și usturoiul și toarnă sosul de soia și apa înainte ca usturoiul să se caramelizeze.

2. Pune zahărul, amestecă până ce se dizolvă și lasă pe foc 2-3 minute. Dă sosul deoparte. Taie carnea de vită în fâșii foarte subțiri și presară amidonul. Amestecă foarte bine și lasă vreo zece minute. Încinge ulei într-o tigaie și prăjește rapid carnea. După un minut, adaugă ardeiul feliat.

3. Pune amestecul de carne, ardei și sos pe pat de valeriană, rucola și semințe de pin. Peste aceasta salata cu valerina si vita presară câteva crutoane.

 

Salată de fasole cu afumătură

Poza principala

salata_de_vita_cu_valeriana_mica.jpg

500 g carne de vită

300 g frunze de valeriană

2 linguri cu amidon

1 ardei gras roşu

semințe de pin

rucola

crutoane

ulei

 

pentru sos

2 linguriţe cu ulei

1/2 linguriță cu ghimbir ras

1 cățel de usturoi zdrobit

100 ml sos de soia

100 ml apă

2-3 linguriţe cu zahăr brun

 

Salată de cartofi cu sos de iaurt

Valeriana este o specie de salata dulce-picanta cu proprietati digestive si diuretice. In combinatie cu aromele sosului, salata cu valeriană și vită devine un deliciu.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE