Aperitive, salate, sosuri

Salată cu vinete marinate

Prânz delicios. Iată cum te mai poți bucura de beneficiile vinetelor.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 vinete, tăiate în bucăți mici
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri de oțet balsamic
  • 1 mână stafide
  • 50 g rucola

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 grade.
  2. Amestecați vinetele cu 2 linguri ulei de măsline și condimentați după gust.
  3. Introduceți la cuptor timp de 30 de minute până devin aurii și moi.
  4. Atunci când sunt gata se amestecă cu oțet, stafide și uleiul rămas.
  5. Împrăștiați rucola într-o farfurie și așezați deasupra vinetele.
  6. Serviți preparatul cald sau la temperatura camerei.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Daniela Niculi

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE