1. Batem carnea de vita pe ambele parți, o prajim pe fiecare parte pe gratarul încins. Într-un vas mic, emulsionam uleiul de masline extravirgin cu sucul unei lamâi, iar la sfârșit adaugam un ardei iute uscat rupt în bucațele mici și puțina sare.
2. Taiem salata în bucați. Pentru un aspect mai frumos, va sfatuiesc sa folosiți 2-3 tipuri de salata. Taiem friptura în șuvițe subțiri, roșiile în doua și feta în cubulețe.
3. Punem salata într-un castron, iar peste ea adaugam bucațelele de carne, feta, cubulețe de portocale, roșii, murele și mozzarella. Condimentam cu sare și amestecam foarte bine. Adaugam sosul în momentul în care o servim.
200 g muschi de vita
100 g brânza feta
50 g mure
1 portocală
100 g mozzarella
7 rosii cherry
1 salata
1 lamâie
100 ml ulei
1 ardei iute uscat
Adaugă comentariu