Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de andive fierte in vin
Aperitive, salate, sosuri

Salata de andive fierte in vin

1. Curăţă andivele, desfă frunzele şi dă-le prin cel puţin un jet de apă rece

2. Pune într-o cratiţă uleiul, zeama de lămâie, sarea, împreună cu vinul şi eventual şi zahăr pudră

3. Adaugă acum andivele. Dacă este necesar adaugă atâta apă până când frunzele de andive sunt acoperite complet.

4. Pune acum cratiţa la foc mediu spre mic pentru circa 35 de minute, după care o scoţi şi o laşi la rece.

5. Această salată se serveşte numai rece.

Autor foto:  gribouilleeva – eu.fotolia.com

Poza principala

andive.jpg

½ kg andive

1-2 pahare de vin alb, sec

2 linguri de ulei de măsline

1 lămâie (zeamă)

sare

o linguriţă de zahăr pudră (opţional)

 

Sapou: Revigorizant şi elegant: salata de andive contribuie din plin la sănătatea noastră!

Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE