Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de anghinare si naut
Aperitive, salate, sosuri

Salata de anghinare si naut

1. Taiati anghinarea in patru. Taiati piersicile in jumatate, indepartati samburii, apoi taiati fructele feliute subtiri.

2. Puneti frunzele de salata pe un platou. Asezati anghinarea, apoi piersicile taiate, nautul, avocado si castravetele. Stropiti cu dressing sau serviti-l alaturi.

3. Dressingul: Amestecati toate ingredientele si lasati deoparte pentru 10 minute inainte de a servi.

Poza principala

salata_de_anghinare_si_naut_h_01677395_mica.jpg

1 cutie miez de anghinare, scursa
2 piersici
1/2 cutie naut, scursa
1 punga mix de salata
1 avocado, taiat
1/2 castravete, taiat fasii
Dressing:
2 g cub de legume
100 ml maioneza
20 ml otet de vin alb
15 ml smantana
5 g mustar

O salata hranitoare si extrem de usor si rapid de preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.