1. Taiati anghinarea in patru. Taiati piersicile in jumatate, indepartati samburii, apoi taiati fructele feliute subtiri.
2. Puneti frunzele de salata pe un platou. Asezati anghinarea, apoi piersicile taiate, nautul, avocado si castravetele. Stropiti cu dressing sau serviti-l alaturi.
3. Dressingul: Amestecati toate ingredientele si lasati deoparte pentru 10 minute inainte de a servi.
Poza principala
Galerie foto
1 cutie miez de anghinare, scursa
2 piersici
1/2 cutie naut, scursa
1 punga mix de salata
1 avocado, taiat
1/2 castravete, taiat fasii
Dressing:
2 g cub de legume
100 ml maioneza
20 ml otet de vin alb
15 ml smantana
5 g mustar
O salata hranitoare si extrem de usor si rapid de preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu