Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de ardei si nectarine cu branza Camembert
Aperitive, salate, sosuri

Salata de ardei si nectarine cu branza Camembert

1. Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune ardeii intr-o tava de copt si toarna ulei de masline. Coace ardeii pana se inmoaie si se vad urme negre de arsura. Pune-i intr-un castron si acopera-i cu folie. Lasa-i sa transpire si sa se raceasca. Indeparteaza coaja ardeilor si taie-i in fasii subtiri.

2. Pentru dressing: Clocoteste otetul cu zahar la foc mic timp de 20 de minute, pana are consistenta unui sirop. Pune ingredientele de salata pe un platou, toarna dressingul si presara boabe de piper.

Poza principala

h_01093455.jpg

4 ardei grasi, de preferat rosii

4 nectarine, taiate in 4

Branza Camembert, taiata in felii mici

O mana de frunze de rucola

O mana de frunze de spanac

Pentru dressing:

250ml de otet

O cana de zahar

O reteta pentru vegetarieni si nu numai. O salata gustoasa cu ardei copti si sos dulce, numai buna pentru un pranz delicios.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.