1. Curatati grapefruitul cu un cutit si scoateti eventualii samburi. Taiati-l bucatele.
2. Taiati in jumatate avocado-ul si scoateti samburii. Taiati-l felii.
3. Prepararea dressingului: Amestecati toate ingredientele.
4. Amestecati jumatate din dressing cu rucola si aranjati-o pe farfurie sau intr-un castron. Puneti apoi grapefruitul, feliile de avocado, feliile de ceapa si anghinarea deasupra. Presarati migdale si parmezan. Adaugati si restul dressing-ului. (Daca tineti post, eliminati parmezanul.)
Poza principala
Galerie foto
2 grapefruituri
2 avocado
100g rucola
1 ceapa rosie, taiata subtire
1 anghinare, fiarta
100 g migdale, taiate si prajite
parmezan ras
Dressing:
90ml ulei de masline
45ml zeama de lamaie
15ml miere
5g mustar
sare si piper proaspat macinat
Aceasta salata este racoroasa si foarte gustoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu