1. Preincalziti cuptorul la 180 grade. Puneti file-ul de pastrav intr-o tava. Stropiti cu ulei de masline, apoi potriviti de sare si piper. Lasati la cuptor pentru 10 minute sau pana cand pestele este gatit. Scoateti de la cuptor si dati-i voie sa se raceasca.
2. Amestecati ingredientele pentru dressing. Taiati ceapa si puneti-o peste dressing. Lasati la macerat 10 minute.
3. Pentru a servi, aranjati ingredientele pentru salata de avocado si pastrav cu seminte de dovleac pe o farfurie, apoi turnati dressingul.
600 g file de pastrav
2 linguri ulei de masline
sare si piper
2 avocado, curatati si taiati
1 ceapa rosie, taiata marunt
1 castravete, taiat subtire pe lungime
1/2 cana seminte de dovleac, prajite
80g nasturel
Dressing:
1/4 cana ulei de masline
4 lingurite mustar Dijon
zeama unei lamai
2 catei de usturoi, pisati
sare si piper
Adaugă comentariu