Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de bame cu tofu, anghinare si ciuperci shiitake
Aperitive, salate, sosuri

Salata de bame cu tofu, anghinare si ciuperci shiitake

Bamele se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au racit se amesteca intr-un bol cu restul ingredientelor si se condimenteaza dupa gust.

Reteta poate fi ajustata in functie de preferinte si de posibilitati, avand in vedere faptul ca ingredientele nu sunt foarte ieftine. :)

300 gr bame congelate
100 gr tofu
100 gr anghinare murata
100 gr ciuperci shiitake murate
100 gr porumb baby
100 gr rosii uscate
1 avocado
50 gr germeni mung
20 gr capere
5 gr alge
2 linguri ulei masline/susan/fistic
condimente: oregano, patrunjel etc.
Numar de portii
3
Calorii
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE