Aperitive, salate, sosuri

Salata de boeuf

1. Spala carnea și las-o la fiert pâna devine frageda. Când este aproape gata, pune și morcovii la fiert. 

2. Dupa ce se racesc, scurge carnea și morcovii și taie-i cubulete. Scurge bine castravetii murati și taie-i marunt. Pune toate legumele, inclusiv mazarea, într-un castron. 

3. Prepara maioneza astfel: pune galbenușul și muștarul într-un bol, toarna un vârf de cutit de sare peste galbenuș și adauga treptat uleiul, amestecând tot timpul energic cu o lingura de lemn sau cu mixerul. 

4. La final, adauga putina zeama de lamâie, dupa gust. Toarna maioneza peste legume și amesteca.

 

Salata orientala

Poza principala

salata_mica.jpg

200 g piept de pui

50 g mazare

50 g morcovi

50 g castraveti murati

1 galbenus

30 ml ulei

1 lingura cu zeama de lamâie

1 lingurita cu mustar

sare

 

Cartofi umpluți și salsa de vară

Un antreu preferat de romani pe mesele de sarbatoare.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE