Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de broccoli
Aperitive, salate, sosuri

Salata de broccoli

Foto
Fotolia/nata_vkusidey
Sănătatea dintr-un bol cu salată!
salata_de_broccoli.jpg

Timp de preparare: rapid

Dificultate: ușor

Ingrediente: 

  • 70 g stafide
  • 1 căpățână broccoli
  • 70 g migdale tocate
  • jumătate ceapă roșie, tocată fin
  • 2 linguri suc lămâie
  • 2 linguri oțet orez
  • 1 linguriță sare
  • piper
  • 50 g maioneză

 Modaitate de preparare: 

  1. Se încălzește 120 ml apă și se toarnă peste stafide.
  2. Se lasă la hidtratat pentru 5 minute.
  3. Tocați broccoli într-un procesor de alimente, folosind discut răzătoare. 
  4. Într-un bol amestecați brocolli, stafidele scurse de apă, ceapa roșie și migdalele.
  5. Amestecați maioneza împreună cu cele 2 linguri de zeamă de lămâie, 2 de oțet, sarea și piperul.
  6. Se toarnă acest sos peste salatăși se amestecă pentru a combina bine toate ingredientele.
  7. Lăsați salata pentru 30 de minute la frigider înainte de a fi consumată, pentru a se răspândi aromele.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.