Foto
Fotolia/nata_vkusidey
Sănătatea dintr-un bol cu salată!

Timp de preparare: rapid
Dificultate: ușor
Ingrediente:
- 70 g stafide
- 1 căpățână broccoli
- 70 g migdale tocate
- jumătate ceapă roșie, tocată fin
- 2 linguri suc lămâie
- 2 linguri oțet orez
- 1 linguriță sare
- piper
- 50 g maioneză
Modaitate de preparare:
- Se încălzește 120 ml apă și se toarnă peste stafide.
- Se lasă la hidtratat pentru 5 minute.
- Tocați broccoli într-un procesor de alimente, folosind discut răzătoare.
- Într-un bol amestecați brocolli, stafidele scurse de apă, ceapa roșie și migdalele.
- Amestecați maioneza împreună cu cele 2 linguri de zeamă de lămâie, 2 de oțet, sarea și piperul.
- Se toarnă acest sos peste salatăși se amestecă pentru a combina bine toate ingredientele.
- Lăsați salata pentru 30 de minute la frigider înainte de a fi consumată, pentru a se răspândi aromele.
Facebook Comments
Adaugă comentariu