Curățați cartofii de coajă si îi puneți la fiert în apă clocotită. Când sunt gata, stingeți focul și lăsați cartofii să se scurgă de excesul de apă.
Într-un castron se pune sucul de la lămâi, sarea, piperul, pătrunjelul tocat și hreanul.
Tăiați cartofii în jumătăți și îi puneți peste amestecul din castron. Amestecați totul bine și condimentați după gust.
Pentru servire așezați câteva felii de prosciutto pe farfurie, peste care turnați salată.
Foto: keko64/ Fotolia
Poza principala
700 gcartofi noi
1 legatură pătrunjel proaspăt
2-3 lingurițe hrean ras
20 felii de prosciutto
Ulei măsline
Sare
Piper măcinat
Sucul de la 2 lămâi
3 linguri cu smântână
Surprinde-i pe cei dragi cu această rețetă rapidă, ideală pentru a fi consumată la cină
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu