Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de cartofi cu ierburi
Aperitive, salate, sosuri

Salata de cartofi cu ierburi

  1. Într-o oală  mai mare, combinați cartofii cu apă cât să îi acopere și cu 1lingură de sare.
  2. Aduceți apa în punctul de fierbere și mențineți cartofii timp de câteva minute, până când cartofii pot fi străpunși cu ușurință cu cuțitul.
  3. Scurgeți cartofii de apă, păstrând 1 cană ( opțional ) Se folosește la dressing dacă doriți să fie mai limpede.
  4. Transferați cartofii într-un bol de salată.
  5. Într-un blender amestecați uleiul de măsline, pătrunjel, ceapă verde, muștarul Dijon, suc de lămâie, usturoi și piper.
  6. Pulsați pentru a obține o dressing lichid.
  7. În lipsa unui blender, tocați mărunt toate ingredientele și adăugați-le peste salată.
  8. Stropiți salata cu acest dressing, adăugați țelina tocată mărunt și potriviți gustul cu sare și piper dacă mai este cazul.
  9. Se servește imediat sau se păstrează la frigider până în momentul servirii.

 Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

salata_de_cartofi_cu_ierburi.jpg

  • 900 g cartofi mici ( baby ) 
  • 1 lingură sare
  • 40 ml ulei măsline
  • 1 legătură pătrunjel, tocat
  • 1 legătură ceapă verde, tocată mărunt
  • 2 linguri suc lămâie
  • 2 lingurițe muștar Dijon
  • 2 căței usturoi
  • piper
  • 3 tulpini apio, tocate
Salată bogată în carbohidrați, aromată și sățioasă.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE