- Într-o oală mai mare, combinați cartofii cu apă cât să îi acopere și cu 1lingură de sare.
- Aduceți apa în punctul de fierbere și mențineți cartofii timp de câteva minute, până când cartofii pot fi străpunși cu ușurință cu cuțitul.
- Scurgeți cartofii de apă, păstrând 1 cană ( opțional ) Se folosește la dressing dacă doriți să fie mai limpede.
- Transferați cartofii într-un bol de salată.
- Într-un blender amestecați uleiul de măsline, pătrunjel, ceapă verde, muștarul Dijon, suc de lămâie, usturoi și piper.
- Pulsați pentru a obține o dressing lichid.
- În lipsa unui blender, tocați mărunt toate ingredientele și adăugați-le peste salată.
- Stropiți salata cu acest dressing, adăugați țelina tocată mărunt și potriviți gustul cu sare și piper dacă mai este cazul.
- Se servește imediat sau se păstrează la frigider până în momentul servirii.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 900 g cartofi mici ( baby )
- 1 lingură sare
- 40 ml ulei măsline
- 1 legătură pătrunjel, tocat
- 1 legătură ceapă verde, tocată mărunt
- 2 linguri suc lămâie
- 2 lingurițe muștar Dijon
- 2 căței usturoi
- piper
- 3 tulpini apio, tocate
Salată bogată în carbohidrați, aromată și sățioasă.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu