Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de cartofi cu sos de iaurt
Aperitive, salate, sosuri

Salată de cartofi cu sos de iaurt

1. Spală cartofii în coajă și pune-i la fiert în apă în care ai pus și o linguriță cu sare.

2. Când s-au fiert, scurge-i și lasă-i să se răcorescă, apoi cură-i de coajă. Taie-i cubulețe într-un castron.

3. Aromatizează iaurtul cu mărar tocat mărunt, adaugă un praf de sare, zeamă de lămâie după gust și, opțional, un vârf de linguriță cu zahăr. Amestecă.

4. Toarnă sosul de iaurt peste salata de cartofi și servește imediat.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Salată de fasole verde cu şuncă şi caşcaval

Poza principala

salata_calda_mica.jpg

400 g cartofi

250 g iaurt de casa

1 legătură cu mărar

zeamă de lămâie

zahăr (opțional)

sare

 

Salata de ton cu fasole verde

Salata de cartofi cu sos de iaurt, aromata si hranitoare pentru un pranz gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.