1.Spală cartofii și pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. După ce au fiert, curăță-i de coajă și taie-i în cuburi mari. Amestecă-i ușor cu rondele de ceapă verde, ceapa roșie tăiată julien, roșia în cubulețe, pătrunjelul tocat, funzele de salată rupte în fâșii și tonul scurs.
2.Separat, amestecă uleiul de măsline cu zeama de lămâie și un praf de sare și piper. Stropește salata cu dressingul astfel obținut și lasă la rece 30 de minute să se întrepătrundă aromele.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
500 g cartofi
120 g ton în suc propriu
4 fire de ceapă verde
1 ceapă roșie
½ salată iceberg
1 roșie
3 linguri cu ulei de măsline
1 lămâie
½ legătură de pătrunjel
sare
piper
Pentru un prânz sănătos și sățios își propunem această salată de cartofi cu ton plină de vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu