1. Curata castravetele cu urme de dungi si taie-l in jumatate de-a lungul, apoi feliaza jumatatile si pune-le intr-o cutie cu arpagicul si mararul. Amesteca usor.
2. Combina mierea si mustarul si treptat adauga uleiul de masline. Adauga otet dupa gust, apoi sare si piper.
3. Pentru servire, combina dressingul cu castravetii si pune pe un platou. Rupe florile de arpagic si presara-le pe salata de castraveti cu arpagic.
Poza principala
Un castravete mare
O lingura de arpagic tocat
O jumatate de lingura de marar tocat
3-4 flori de arpagic (optional)
Pentru dressing: 2 lingurite de miere
2 lingurite de mustar
3 linguri de ulei de masline
Otet din vin alb
Daca vrei sa iei o pauza de la pranzurile greoaie cu prajeli si carne, iata ce poti sa incerci. Salata de castraveti pe care ti-o propunem este usor de pregatit si foarte gustoasa pentru zilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu