Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de ciuperci cu măsline
Aperitive, salate, sosuri

Salată de ciuperci cu măsline

1.Curăţă ciupercile și pune-le la fiert în apă cu un praf de sare și foile de dafin. Separat, freacă gălbenușul fiert cu cel crud. 

2.Adaugă muștarul, apoi toarnă treptat uleiul. La final, încorporează smântâna, zeama de lămâie și potrivește gustul de sare. Scurge ciupercile și taie-le mărunt. 

3.Amestecă-le cu măslinele și sosul de muștar. Potrivește gustul de sare și piper și aromatizează cu verdeaţa tocată fin. 

4.Lasă salata de ciuperci cu masline la rece 15-20 de minute, ca să se întrepătrundă aromele.

 

Salată cu pui și ciuperci

Poza principala

salata_de_ciuperci_cu_masline_mica.jpg

500 g ciuperci

100 g măsline rondele

pătrunjel

sare

piper

1 linguriță cu zeamă de lămâie

 

Pentru sos

1 ouă fiert

1 galbenuș

2 linguriţe cu muştar

50 g smântână

2 foi de dafin

100 ml ulei

 

Ciuperci cu ouă de prepeliță

Salată de ciuperci cu măsline este ideala pentru micul-dejun, dar si pentru o gustare rapida.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.