1.Curăţă ciupercile și pune-le la fiert în apă cu un praf de sare și foile de dafin. Separat, freacă gălbenușul fiert cu cel crud.
2.Adaugă muștarul, apoi toarnă treptat uleiul. La final, încorporează smântâna, zeama de lămâie și potrivește gustul de sare. Scurge ciupercile și taie-le mărunt.
3.Amestecă-le cu măslinele și sosul de muștar. Potrivește gustul de sare și piper și aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
4.Lasă salata de ciuperci cu masline la rece 15-20 de minute, ca să se întrepătrundă aromele.
Poza principala
Galerie foto
500 g ciuperci
100 g măsline rondele
pătrunjel
sare
piper
1 linguriță cu zeamă de lămâie
Pentru sos
1 ouă fiert
1 galbenuș
2 linguriţe cu muştar
50 g smântână
2 foi de dafin
100 ml ulei
Salată de ciuperci cu măsline este ideala pentru micul-dejun, dar si pentru o gustare rapida.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu