1. Pune roșiile, usturoiul, uleiul, sarea și piperul într-un vas termorezistent și dă la cuptorul încins pentru un sfert de oră.
2. Adaugă creveții bine scurși și ardeiul tăiat în fâșii și coace pentru 10-15 minute sau până ce creveții devin roz la culoare.
3. Adaugă brânza sfărâmată și toarnă sosul preparat din zeamă de lămâie și pătrunjel tocat mărunt. Serveștesalata de creveti imediat, cu pâine crocantă.
Poza principala
Galerie foto
500 g creveţi decorticați
600 g roşii cherry
3 căței de usturoi feliați
3 linguri cu ulei de măsline
100 g brânză feta
1/4 de lingurițe cu sare
1/2 de lingurițe cu piper
Pentru sos
2 linguri cu zeamă de lămâie
pătrunjel
O salata de creveti n-o vei putea refuza niciodata!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu