1. Taie vânata în felii și rumenește-le pe gratar. Ardeiul gras taie-l cubulete și trage-le în putin ulei.
2. Calește ceapa. Adauga cușcușul și lasa-l pe foc, amestecând pâna începe sa se rumeneasca.
3. Toarna apa și un praf sare. Când începe sa fi arba, oprește focul și lasa sa se odihneasca 30 de minute, pâna când cușcușul absoarbe tot lichidul. Rastoarna totul într-un castron și amesteca ușor cu furculita.
4. Adauga feliile de vânata, cubuletele de ardei gras și ceapa verde taiata rondele. Amesteca ușor și stropește salata cu ulei și zeama de lamâie.
Poza principala
Galerie foto
1 cana cuscus
1/2 de cana apa
1 ceapa
1 vinata mica
1 ardei gras
2 fire de ceapa verde
1 lamâie
ulei de masline
sare
Este salata ideală pentru zilele în care postești, este sățioasă, hrănitoare și ușor de preparat.
Numar de portii
4
Calorii
350
Facebook Comments
Adaugă comentariu