- Tăiați zucchini în cuburi.
- Într-o oală turnați stockul de legume și adăugați cuburile de dovlecei.
- Lăsați să fiarbă pentru 10 minute.
- Scurgeți excesul de lichid, când sunt gata și montați dovleceii într-un bol de salată.
- Pentru sos, tăiați castraveții murați și amestecați-i cu brânza, verdețurile, oțetul și uleiul.
- Condimentați cu boia, sare și piper după gust.
- Puneți amestecul obțnut peste dovlecei și amestecați.
- Serviți salata ca atare sau ca aperitiv cu felii de pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 500 g pulpă zucchini
- 500 ml stock legume
- 2 castraveți ( de preferat murați )
- 170 g brânză de oaie
- 2 linguri amestec pătrunjel tocat cu mărar
- 2 linguri oțet
- 4 linguri ulei
- sare
- piper cayenne
- boia iute
Venirea primăverii aduce cele mai aspectuase și gustoase salate.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu