Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de dovlecei si branza
Aperitive, salate, sosuri

Salata de dovlecei si branza

  1. Tăiați zucchini în cuburi.
  2. Într-o oală turnați stockul de legume și adăugați cuburile de dovlecei.
  3. Lăsați să fiarbă pentru 10 minute.
  4. Scurgeți excesul de lichid, când sunt gata și montați dovleceii într-un bol de salată.
  5. Pentru sos, tăiați castraveții murați și amestecați-i cu brânza, verdețurile, oțetul și uleiul.
  6. Condimentați cu boia, sare și piper după gust. 
  7. Puneți amestecul obțnut peste dovlecei și amestecați.
  8. Serviți salata ca atare sau ca aperitiv cu felii de pâine prăjită.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

salata_de_dovlecel_si_branza_de_oaie.jpg

  • 500 g pulpă zucchini
  • 500 ml stock legume
  • 2 castraveți ( de preferat murați )
  • 170 g brânză de oaie
  • 2 linguri amestec pătrunjel tocat cu mărar
  • 2 linguri oțet
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper cayenne
  • boia iute

 

Venirea primăverii aduce cele mai aspectuase și gustoase salate.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE