Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de dovlecei cu pui
Aperitive, salate, sosuri

Salată de dovlecei cu pui

1. Condimentează pieptul de pui cu puţină sare și piper, rumenește-l pe un grătar sau într-o tigaie de teflon.

2. Separat, taie dovlecelul și ţelina rondele, iar gogoșarul fâșii. Rumenește-i și pe ei pe grătar.

3. După ce s-au răcorit, amestecă-i cu pieptul de pui rupt fâșii. Poţi adăuga cu măsură câteva măsline și castravete murat, simplu, nu în oţet și fără zahăr.

4. Servește salata de dovlecei stropită cu ulei de măsline sau cu brânza de soia sfărâmată și amestecată cu smântână.

Sfat.  Exclude prăjelile! Fierberea, coacerea şi prepararea pe grătar rămân cele mai bune moduri de gătit.

Salata de vinete cu seminte de pin

Cannelloni cu vinete si branza

Poza principala

salata_de_dovlecei_cu_pui_mica.jpg

1/2 piept de pui

1 dovlecel

1 gogoşar/ardei capia

2 castraveti murati

1 ţelină fiartă al dente

sare

piper

 

pentru sos:

100 g brânză tofu

1 ceşcuţă cu smântână

 

Terină de brânză

Salata de dovlecei cu pui este ideală pentru o cină rapidă.
Numar de portii
4
Calorii
230
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.