1. Condimentează pieptul de pui cu puţină sare și piper, rumenește-l pe un grătar sau într-o tigaie de teflon.
2. Separat, taie dovlecelul și ţelina rondele, iar gogoșarul fâșii. Rumenește-i și pe ei pe grătar.
3. După ce s-au răcorit, amestecă-i cu pieptul de pui rupt fâșii. Poţi adăuga cu măsură câteva măsline și castravete murat, simplu, nu în oţet și fără zahăr.
4. Servește salata de dovlecei stropită cu ulei de măsline sau cu brânza de soia sfărâmată și amestecată cu smântână.
Sfat. Exclude prăjelile! Fierberea, coacerea şi prepararea pe grătar rămân cele mai bune moduri de gătit.
Poza principala
Galerie foto
1/2 piept de pui
1 dovlecel
1 gogoşar/ardei capia
2 castraveti murati
1 ţelină fiartă al dente
sare
piper
pentru sos:
100 g brânză tofu
1 ceşcuţă cu smântână
Salata de dovlecei cu pui este ideală pentru o cină rapidă.
Numar de portii
4
Calorii
230
Facebook Comments
Adaugă comentariu