O salată de vară, simplă și gustoasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 8
Ingrediente:
- 500 g fasole verde,
- 2 linguri ulei măsline
- 2 căței de usturoi, tăiat în felii subțiri
- 2-3 ciorchini roșii cherry
- parmezan (opțional)
Modalitate de preparare:
- Gătiți fasolea într-o tigaie cu apă clocotită și cu sare timp de 6-8 minute.
- Se scurge rapid și se răcește sub jet de apa rece.
- Lăsați fasolea deoparte.
- Se încălzește uleiul într-o tigaie mare pe grătar, apoi se adaugă usturoiul și se călește până când se rumenește ușor.
- Se adaugă fasolea, se amestecă bine, se acoperă și se lasă doar atât cât se reîncălzește.
- Între timp, gatiti roșiile într-o tigaie tip grill până când sunt ușor rumenite.
- Transferați fasolea într-un bol și adăugați deasupra roșiile calde.
- Adăugați sare după gust și serviți.
- Pentru un plus de savoare, puteți adăuga câteva fâșii de parmezan.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu