Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de fasole verde cu roșii
Aperitive, salate, sosuri

Salată de fasole verde cu roșii

46291198 - warm salad with green beans, tomatoes and parmesan cheese

O salată de vară, simplă și gustoasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 8

Ingrediente:

  • 500 g fasole verde,
  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 căței de usturoi, tăiat în felii subțiri
  • 2-3 ciorchini roșii cherry
  • parmezan (opțional)

Modalitate de preparare:

  1. Gătiți fasolea într-o tigaie cu apă clocotită și cu sare timp de 6-8 minute.
  2. Se scurge rapid și se răcește sub jet de apa rece.
  3. Lăsați fasolea deoparte.
  4. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare pe grătar, apoi se adaugă usturoiul și se călește până când se rumenește ușor.
  5. Se adaugă fasolea, se amestecă bine, se acoperă și se lasă doar atât cât se reîncălzește.
  6. Între timp, gatiti roșiile într-o tigaie tip grill până când sunt ușor rumenite.
  7. Transferați fasolea într-un bol și adăugați deasupra roșiile calde.
  8. Adăugați sare după gust și serviți.
  9. Pentru un plus de savoare, puteți adăuga câteva fâșii de parmezan.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.