1.Spală şi curăţă fasolea, apoi pune-o la fiert în apă clocotită cu sare pentru 20 de minute. Pune-o în strecurătoare şi clăteşte-o sub jet de apă rece, apoi scurge-o bine şi pune-o într-un castron de salată.
2.Taie feliile de şuncă în fâşii subţiri, iar caşcavalul în cubuleţe.
3.Încinge o tigaie fără ulei şi rumeneşte rapid seminţele de pin, după care pune bucăţile de şuncă şi un strop de ulei. Când şi şunca a căpătat puţină culoare pune-le peste fasole, adaugă şi caşcavalul, sare şi piper, apoi amestecă uşor.
4.Într-un borcan amestecă oţetul cu muştarul şi uleiul de măsline şi asezonează salata cu acest sos.
Credit foto : Photoland/Profimedia
500 g fasole verde
2 linguri de seminţe de pin
3 felii de şuncă
150 g caşcaval
1 lingură de oţet balsamic
1 linguriţă de muştar
5 linguri de ulei de măsline
Piper
Sare
Salata Caesar cu pui si bacon
Adaugă comentariu