1. Dressing:
Amestecati toate ingredientele pentru dressing si lasati-le in frigider sa se raceasca.
2. Salata:
Incalziti uleiul intr-o tigaie. Tavaliti ficatul de pui prin faina si gatiti-l in tigaie pe fiecare parte pentru 2 minute, pana cand se rumeneste. Puneti deoparte.
3. In aceeasi tigaie, gatiti si ciupercile pana cand se rumenesc si asezonati cu crema de branza. Puneti deoparte.
4. Spalati salata si uscati-o. Puneti ficatul si ciupercile cu restul ingredientelor pentru salata in castroane, apoi adaugati dressingul peste aceasta salata de ficatei de pui cu ciuperci si branza cu putin inainte de a servi.
Pentru dressing:
250ml de iaurt de casa
zeama unei lamai
30ml ulei de masline
1 lingurita de sare
piper proaspat macinat
1 lingura de boia iute
1/2 catel de usturoi, pisat
Pentru salata:
400g ficat de pui
60g faina
250g ciuperci, injumatatite
1 lingura crema de branza
1/2 castravete, injumatatit
1 sfecla, fiarta si taiata in felii mici
1 ardei iute, taiat cubulete
1 pachet frunze de salata
Adaugă comentariu