1. Fierbeti cartofii in apa clocotita si sarata pentru 7 minute. Adaugati fasolea in cratita si fierbeti in continuare, fara a acoperi, pentru inca 4-5 minute, sau pana cand fasolea si cartofii sunt fragezi.
2. Scurgeti legumele si raciti-le sub un jet de apa rece de la robinet. Lasati-le intr-o sita sa se scurga bine.
3. Prajiti pancetta intr-o tigaie la foc mediu (fara ulei) pana cand devine aproape crocanta. Adaugati apoi semintele de pin si prajiti pentru inca 2 minute.
4. Puneti legumele intr-un castron mare si adaugati rosiile si frunzele de menta.
5. Pentru a face dressingul: Amestecati impreuna toate ingredientele pana cand se ingroasa, apoi turnati-l peste salata. Amestecati cu mana. Puneti salata in farfurii si adaugati pancetta fierbinte si semintele de pin.
500g cartofi noi spalati si taiati
300g de fasole verde
70g de pancetta
2 linguri de seminte de pin
200g rosii cherry
o mana de frunze de menta, rupte
Pentru dressing:
2 linguri otet alb
4 linguri ulei de masline
1 lingura de mustar integral sau 1/2 lingura de musar Dijon
Adaugă comentariu