Foto
Thinkstock/ getty images
O combinație deosebită între textura frunzelor de kale și gustul dulce al căpșunelor.

Dificultate: ușor
timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 226 g varză kale
- 220 g căpșune, feliate
- 4-5 ridichi feliate
- 50 g brânză capră
Pentru dressing:
- 3 linguri ulei măsline
- 2 linguri suc lămâie
- 1 lingură muștar Dijon
- 1 1/2 lingurițe miere
- sare
- piper măcinat
Modalitate de preparare:
- Pentru început preparați dressingul amestecând uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul Dijon, mierea de albine și un praf de sare și piper măcinat.
- Amestecați pentru a emulsiona și potriviți gustul cu sare.
- Pregătiți frunzele de kale eliminând partea fibroasă.
- Spălați frunzele și tocați-le mărunt.
- Adăugați un praf de sare și masați-le până când acestea încep să își schimbe culoarea și să emane parfum.
- Turnați dressingul peste salată și amestecați pentru a combina aromele.
- Adăugați căpșunele și ridichile și presărați brânza de capră.
- Lăsați salata la rece pentru 15 minute pentru a combina toate aromele.
- Serviți ca atare sau ca garnitură.
Facebook Comments
Adaugă comentariu