Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de kale cu clementine si feta
Aperitive, salate, sosuri

Salata de kale cu clementine si feta

  1. Îndepărtați cotorul frunzelor  kale apoi tocați-le mărunt.
  2. Amestecați toate ingredientele pentru sos într-un bol și lăsați-l deoparte.
  3. Aruncați frunzele de kale tocate într-un bol pentru salată, presărați un praf de sare și frecați frunzele până acestea încep să emane parfumul.
  4. Adăugați avocado tăiat cuburi, clementinele, bobițele de rodie și ridichile feliate subțire.
  5. Trageți semințele de floarea soarelui la tigaie până încep să pocnească.
  6. Adăugați-le peste salată împreună cu brânza feta mărunțită și coriandru tocat.
  7. Stropiți cu sosul pregătit anterior și serviți imediat.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

salata_de_kale_cu_clementine_si_feta.jpg

  • 1 buchet varză kale
  • 1 avocado, tăiat cuburi,
  • 1 rodie, bobițele
  • 4 clementine, curățate
  • 1 mână coriandu toca
  • 4 ridichi, feliate subțire
  • 60 g semințe floarea soarelui
  • 80 g brânză feta mărunțită

 Pentru sos: 

  • 3 linguri suc lămâie
  • 3 linguri ulei măsline
  • 1 ardei jalapeno, tocat fin și fără semințe
  • 2 lingurițe miere
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 1/4 linguriță praf chilli
  • 1/8 linguriță sare 
Va propunem o reteta mai mult decat sanatoasa in care ingredientul vedeta este varza Kale.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.