- Îndepărtați cotorul frunzelor kale apoi tocați-le mărunt.
- Amestecați toate ingredientele pentru sos într-un bol și lăsați-l deoparte.
- Aruncați frunzele de kale tocate într-un bol pentru salată, presărați un praf de sare și frecați frunzele până acestea încep să emane parfumul.
- Adăugați avocado tăiat cuburi, clementinele, bobițele de rodie și ridichile feliate subțire.
- Trageți semințele de floarea soarelui la tigaie până încep să pocnească.
- Adăugați-le peste salată împreună cu brânza feta mărunțită și coriandru tocat.
- Stropiți cu sosul pregătit anterior și serviți imediat.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 1 buchet varză kale
- 1 avocado, tăiat cuburi,
- 1 rodie, bobițele
- 4 clementine, curățate
- 1 mână coriandu toca
- 4 ridichi, feliate subțire
- 60 g semințe floarea soarelui
- 80 g brânză feta mărunțită
Pentru sos:
- 3 linguri suc lămâie
- 3 linguri ulei măsline
- 1 ardei jalapeno, tocat fin și fără semințe
- 2 lingurițe miere
- 1 linguriță muștar Dijon
- 1/4 linguriță praf chilli
- 1/8 linguriță sare
Va propunem o reteta mai mult decat sanatoasa in care ingredientul vedeta este varza Kale.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu