Foto
Thinkstock/ getty images

Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid:
Porții: 4-6
Ingrediente:
- 180 g quinoa
- 230 ml lapte de cocos
- 1 buchet varză kale
- 1/2 ceapă rosie tocată
- 2-3 linguri fulgi de cocos
Pesto cu coriandru:
- 2 cești coriandru
- 60 g caju
- 4 căței usturoi
- 80 ml ulei măsline
- sare
- piper măcinat
- sucul de la jumătate de limetă
- fulgi de chili, opțional
Modalitate de preparare:
- Într-o oală combinați laptele de cocos cu 180 ml apă filtrată și aduceți în punctul de fierbere.
- Adăugați quinoa și fierbeți la foc mic pentru 15-17 minute.
- Eliminați de pe sursa de foc când a absorbit toată apa, adăugați ceapa roșie și amestecați cu o furculiță.
- Acoperiți cu un capac și lăsați-o deoparte.
- Combinați coriandru, caju și usturoi într-un blender și pulsați adăugând câte puțin din uleiul de măsline.
- Adăugați sare, piper, suc de lămâie și fulgi de chili.
- Spălați frunzele de kale și eliminați partea fibroasă.
- Combinați quinoa cu pesto și frunzele de kale tocate. Amestecați cu o lingură pentru a se distribui aromele.
- Într-o tigaie gătiți fulgii de cocos până devin aurii.
- Serviți quinoa decorată cu fulgi de cocos.
Facebook Comments
Adaugă comentariu