Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de legume cu fasole
Aperitive, salate, sosuri

Salată de legume cu fasole

1. Fierbe fasolea în apă cu sare. Schimbă apa de cel puțin trei ori. Spală bine dovleceii și ardeii și taie-i în cubulețe. Separat, opărește roșiile, decojește-le și taie-le în sferturi. Curăță ceapa și tai-o julien. Amestecă bine legumele și pune-le pe foc împreună cu uleiul, oțetul și ketchup-ul. 

2. Lasă să fiarbă până când se înmoaie. Adaugă zahărul și boabele de fasole fierte separat. Mai lasă pe foc câteva minute, după care umple borcanele pregătite.

3. Așază borcanele cu salata de legume si fasole într-o tavă și sterilizează-le la 80 °C timp de 30 de minute.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Zacuscă de ciuperci

Poza principala

salata_mica.jpg

500 g fasole albă

1 kg dovlecei 

1 kg ardei gras

1 kg ceapă

1 kg roșii

250 ml ketchup

200 ml ulei

200 ml oțet

100 g de zahăr

 

Ardei copți la borcan fără oțet

O salată inedită, potrivită în zilele reci de toamnă sau iarnă.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.