1. Sfarama mozzarella in bucati si marineaz-o in amestec de ulei, oregano, busuioc si asezoneaz-o.
2. Cu ajutorul unui curatator de legume, taie legumele in fasii. Pune-le intr-un castron cu apa rece si lasa-le deoparte pana sunt usor curbate.
3. Pentru a servi, scurge fasiile de legume, apoi pune-le pe un prosop care sa absoarba excesul de apa. Pune-le pe un platou impreuna cu mozzarella marinata. Pune deasupra parmezanul ras, sare si piper. Stoarce lamaia peste preparat si serveste.
120 g de branza mozzarella,
O jumatate de cana de ulei de masline
O lingurita de oregano uscat
O mana de frunze proaspete de busuioc
Sare de mare si piper negru
O radacina de fenicul
120 g de sparanghel
250 g de dovlecei
Pentru servire: parmezan ras
O lamaie, taiata in patru
Adaugă comentariu