- Puneți lintea la înmuiat pe timpul nopții.
- Fierbeți și apoi spălați lintea în apă rece.
- Adăugați în robotul de bucătărie ardeiul iute, 100 g spanac, ceapă verde, coriandrul și menta.
- Procesați ingredientele până când sunt tocate mărunt.
- Curățați ardeii grași de semințe. Tăiați-i în fâșii și rumeniți-i în tigaie.
- Curățați mango și tăiați-l în bucățele.
- Pe un platou așezați restul frunzelor de spanac.
- Adăugați lintea fiartă și scursă.
- Turnați amestecul de spanac mixat.
- Asezonați cu ulei de măsline, sare și piper după gust.
- Adăugați fructul mango împreună cu avocado.
- Serviți cu brânză feta mărunțită și iaurt natural.
Credit Foto: Fotolia/ ehaurylik
Poza principala
- 350 g linte ( fiartă în prealabil)
- 1 ardei iute roșu
- 400 g baby spanac
- 4 fire ceapă verde
- 1 legătură coriandru proaspăt
- 1 legătură mentă
- 1 mango mare
- 2 lămâi verzi
- 2 linguri ulei măsline
- 1 avocado bine copt
- 50 g brânză feta
- 1 casoletă creson
- 4 linguri iaurt natural
Pregătește o salată completă folosind cele mai gustoase legume și fructe, servită cu dressing de spanac și iaurt natural.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu