Aperitive, salate, sosuri

Salata de linte cu spanac si mango

  1. Puneți lintea la înmuiat pe timpul nopții.
  2. Fierbeți și apoi spălați lintea în apă rece.
  3. Adăugați în robotul de bucătărie ardeiul iute, 100 g spanac, ceapă verde, coriandrul și menta.
  4. Procesați ingredientele până când sunt tocate mărunt.
  5. Curățați ardeii grași de semințe. Tăiați-i în fâșii și rumeniți-i în tigaie.
  6. Curățați mango și tăiați-l în bucățele.
  7. Pe un platou așezați restul frunzelor de spanac.
  8. Adăugați lintea fiartă și scursă.
  9. Turnați amestecul de spanac mixat.
  10. Asezonați cu ulei de măsline, sare și piper după gust.
  11. Adăugați fructul mango împreună cu avocado.
  12. Serviți cu brânză feta mărunțită și iaurt natural.

 Credit Foto: Fotolia/ ehaurylik

Poza principala

salata_cu_linte_si_spanac.jpg

  • 350 g linte ( fiartă în prealabil) 
  • 1 ardei iute roșu
  • 400 g baby spanac
  • 4 fire ceapă verde
  • 1 legătură coriandru proaspăt
  • 1 legătură mentă
  • 1 mango mare
  • 2 lămâi verzi
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 avocado bine copt
  • 50 g brânză feta
  • 1 casoletă creson
  • 4 linguri iaurt natural 
Pregătește o salată completă folosind cele mai gustoase legume și fructe, servită cu dressing de spanac și iaurt natural.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE