Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de macrou cu fusili
Aperitive, salate, sosuri

Salata de macrou cu fusili

1.Pentru sosul vinegretă, zdrobeşte într-un mojar seminţele de muştar. Adaugă zeama de portocală, oţetul de mere, ulei de măsline, sare şi piper proaspăt măcinat şi amestecă bine.

2.Fierbe pastele aldente în apă cu sare confrom indicaţiilor de pe pachet şi pune-le apoi la scurs într-o sită.

3.Curăţă macroul de piele şi rupe-l în bucăţi potrivite. Curăţă avocado de coajă şi sâmbure şi taie-l cubuleţe. Stropeşte-le cu zeamă de lămâie.

4.Amestecă pastele cu avocado şi bucăţile de macrou, toarnă deasupra sosul vinegretă şi amestecă. Rupe frunzele de salată şi aşază-le pe farfurii, iar deasupra pune salata de macrou cu fusili si avocado.

credit foto: Thinckstock 

Poza principala

salata_de_macrou_cu_fusili_mi.jpg

300 g paste fusili

1 macrou afumat

1 avocado

frunze de salată creaţă

frunze de salată radichio

½ lămâie

 

pentru sosul vinegretă:

6 linguri cu zeamă de portocală

2 linguriţe cu seminţe de muştar

2 linguri cu oţet de mere cu miere

3 linguri cu ulei de măsline

sare, piper

Rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă, salata de macrou cu paste este delicioasă şi pentru cină, dar şi pentru un prânz relaxat în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.