1.Pentru sosul vinegretă, zdrobeşte într-un mojar seminţele de muştar. Adaugă zeama de portocală, oţetul de mere, ulei de măsline, sare şi piper proaspăt măcinat şi amestecă bine.
2.Fierbe pastele aldente în apă cu sare confrom indicaţiilor de pe pachet şi pune-le apoi la scurs într-o sită.
3.Curăţă macroul de piele şi rupe-l în bucăţi potrivite. Curăţă avocado de coajă şi sâmbure şi taie-l cubuleţe. Stropeşte-le cu zeamă de lămâie.
4.Amestecă pastele cu avocado şi bucăţile de macrou, toarnă deasupra sosul vinegretă şi amestecă. Rupe frunzele de salată şi aşază-le pe farfurii, iar deasupra pune salata de macrou cu fusili si avocado.
credit foto: Thinckstock
300 g paste fusili
1 macrou afumat
1 avocado
frunze de salată creaţă
frunze de salată radichio
½ lămâie
pentru sosul vinegretă:
6 linguri cu zeamă de portocală
2 linguriţe cu seminţe de muştar
2 linguri cu oţet de mere cu miere
3 linguri cu ulei de măsline
sare, piper
Adaugă comentariu