1. Pentru dressing: Amestecati uleiul, vinul si zaharul intr-un castron.
2. Curatati si taiati fin ceapa rosie. Adaugati-o in dressing. Taiati pe jumatate andiva si taiati fiecare bucata in felii subtiri. Adaugati-o peste ceapa.
3. Taiati mango de fiecare parte a samburelui. Taiati bucatile in felii subtiri, indepartand coaja. Puneti fructul taiat in castron, alaturi de bacon, rupt in bucatele si frunzele de menta, taiate. Amestecati totul.
4. Intr-un alt castron, asezati frunzele de nasturel, apoi puneti salata peste. Serviti cu paine calda, daca va place.
Poza principala
Galerie foto
1 ceapa rosie mica
1 andiva
1 mango, copt
40 g bacon afumat
12 frunze de menta, proaspete
100 g nasturel
Pentru dressing:
4 linguri ulei de masline
1 1/2 linguri vin alb
o lingurita de zahar
O salata cu multe arome si texturi, o combinatie teribil de gustoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu